sâmbătă, 26 noiembrie 2016

Inscriptionarea masinilor este un serviciu tot mai solicitat

La Colantari Design se gasesc intotdeauna cele mai bune solutii atunci cand vine vorba de inscriptionari masini, un serviciu tot mai popular la care apeleaza numeroase firme ce detin flote de masini deoarece aceasta este o varianta foarte accesibila si eficienta de a face publicitate. Astfel, fie firmele vin cu propriul logo sau mesaj pe care doresc sa il afiseze, fie acestea apeleaza la specialistii Colantari Design care se vor adapta cerintelor si vor incerca sa gaseasca cea mai buna varianta in toate cazurile.

Calitate

Cu alte cuvinte, artistii grafici vor pregati mai multe propuneri in functie de criteriile specificate de catre clienti, dupa care vor fi prezentate, iar cea mai potrivita idee va fi inscriptionata pe masina. Autoturismele marcate cu insemnele companiei sunt foarte vizibile si de cele mai multe ori sar in ochi atat pietonilor, cat si celorlalti soferi, fiind o modalitate ieftina pentru promovarea produselor sau serviciilor. Pentru a pune in practica acest serviciu se folosesc doar materiale de calitate, care rezista foarte bine in timp si se prezinta in conditii optime.

Varietate

In plus, sunt disponibile mai multe tipuri de autocolant, de la cele care vor rezista chiar si pana la 10 ani, pana la cele cu o durata de viata de pana la 3 ani, insa care sunt mult mai ieftine si recomandate firmelor care in acest timp isi doresc sa faca modificari. Cu ajutorul unei imprimante speciale pot fi redate imagini la o rezolutie foarte buna, astfel incat sa fie incluse si vizibile toate detaliile, intrucat de multe ori acestea pot fi cele care fac diferenta.


Cei ce aleg serviciul de inscriptionari masini de la Colantari Design nu vor avea probleme cu privire la manopera, deoarece procedura este foarte usor de pus in aplicare de catre specialisti, iar clientii au parte de servicii corecte, dar si de garantia lucrarii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu