vineri, 25 noiembrie 2016

Colantarile auto pot fi realizte in orice culoare dorim

Una dintre cele mai practice solutii pentru protejarea vopselei, dar si pentru a personaliza o masina este optarea pentru colantari auto profesionale, fiind disponibile numeroase astfel de centre la care pot apela soferii. Cei din Bucuresti care isi doresc sa aiba parte de profesionalism, seriozitate si preturi accesibile, au la dispozitie Colantari Design, una dintre cele mai populare firme unde se gasesc intotdeauna cele mai bune solutii pentru ca fiecare client sa fie multumit pe deplin.

Diferite folii

Sunt disponibile mai multe tipuri de folii din care sa se aleaga in functie de necesitati, unele fiind mai rezistente decat altele, unele fiind mai elastice, iar altele asigura cel mai bun aspect. Insa fiecare dintre acestea sunt usor de manevrat, aplicandu-se cu usurinta in cel mai scurt timp, astfel ca intreaga procedura este finalizata in doar cateva ore, spre deosebire de cateva zile necesare pentru alternativa vopsirii.

Culori variate

Foliile de calitate nu numai ca sunt foarte rezistente, insa nici la aplicare sau la indepartare nu vor aduce probleme, iar vopseaua originala a masinii va fi bine protejata. In plus, soferii pot alege din circa 30 de culori, de la cele mate, pana la cele obisnuite, la mare cautare fiind propunerile clasice, de la alb, la negru, albastru, rosu sau verde. In plus, cei care opteaza pentru colantari auto profesionale se pot orienta catre o folie foarte subtire si transparenta care nu schimba deloc infatisarea masinii, ci doar protejeaza mult mai bine vopseaua, serviciul fiind popular in randul proprietarilor de masini de lux.

Durata de viata


Aceasta variaza in functie de tipul de autocolant folosit, insa de cele mai multe ori este vorba de minim 3 ani in cazul celor obisnuite, fiind unele si mai rezistente care se vor prezenta in cele mai bune conditii chiar si in urmatorii 5 ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu