duminică, 13 noiembrie 2016

Gentile de umar printre preferatele femeilor

Gentile in orice forma, dimensiuni sau culori reprezinta unul dintre articolele de baza a unei tinute pentru marea majoritate a doamnelor. Pentru ca de cele mai multe ori timpul nu este suficient, iar in general acestea isi pun in graba cam tot ce gasesc prin casa si cred ca au nevoie, este destul de dificil de purtat pe mana o geanta. Daca va regasiti in aceasta situatie ori pur si simplu va doriti o poseta mai incapatoare pentru serviciu, facultate sau pentru lucrurile copilului dumneavoastra, atunci modelele de genti de umar pentru femei de la Wild Inga sunt alegerea excelenta.

Cum alegem o poseta?

Este usor sa verificam ultimele tendinte in materie de moda pentru doamne si sa ne achizitionam cateva dintre modelele pe care le regasim in colectii, insa partea cea mai dificila intervine atunci cand nu stim ceea ce ni se potriveste.
La acest aspect trebuie sa tinem cont de mai multi factori precum inaltimea, forma corpului, stilul personal, culoarea pielii sau a parului si hainele din garderoba. Desi par la o prima vedere covarsitor de multe aspecte, o data ce v-ati stabilit clar anumite tipare, veti putea folosi de ele la fiecare sesiune de cumparaturi. In plus, daca le urmati cu atentie, cu siguranta geanta pe care o purtati va pune in evidenta toate calitatile.

Care sunt trendurile anului?

Cu toate ca orice model de genti de umar pentru femei trebuie in primul rand sa se potriveasca purtatoarei, este bine ca acesta sa fie si in pas cu ultimele tendinte.

Anul acesta s-au purtat foarte mult combinatiile de culori, de materiale si imprimeuri cu toate ca uneori creatorii de moda s-au reintors si la modele mai simple, in nuante nude, pamantii sau uni. Daca sunteti putin mai excentrica, aplicatiile metalice supradimensionale vor fi pe placul dumneavoastra, alaturi de materialele iesite din tipar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu