duminică, 17 iulie 2016

Cand trebuie sa inchiriem masini de lux ?

Oricine isi doreste sa participe sau sa gazduiasca evenimente de neuitat, astfel ca nu este de mirare de ce se inchiriaza masini de lux. Fie ca este vorba despre o nunta, o aniversare, un botez, o iesire in oras sau o sedinta foarte importanta, oricand se gaseste momentul ideal pentru transportul in cele mai bune si luxoase conditii. Dotate cu tehnologie de ultima ora, autoturismele de lux promit siguranta si confort pentru fiecare pasager, iar clientii au posibilitatea si de a inchiria soferul, totul pentru a se putea concentra pe orice activitate. Preturile sunt mult mai accesibile ca in trecut si variaza in functie de tipul autoturismului pentru care s-a optat si numarul de zile.

Ideal pentru mediul de afaceri

In plus, si oamenii de afaceri inchiriaza masini de lux deoarece acest serviciu este foarte avantajos, intrucat nu mai trebuie sa detina un autoturism, pentru care costul de achizitionare este foarte ridicat. De asemenea, si intretinerea se dovedeste a fi foarte costisitoare, incepand de la filtrele si uleiul ce trebuie inlocuite periodic, iar atunci cand se iveste o defectiune, piesele de schimb sunt mai putin accesibile. Nu trebuie omise nici taxele ridicate, de la impozit, asigurarea obligatorie sau Casco, acestea fiind asigurate de catre companiile de rent a car.



Pe aceasta cale, oamenii de afaceri au posibilitatea de a schimba periodic autoturismele, pentru a le incerca pe fiecare, iar in functie de preferinte sa se opreasca la cel mai grozav. Masinile disponibile la firmele de inchirieri sunt intretinute in foarte bune conditii, au un numar redus de km, astfel ca nu sunt foarte uzate, iar posibilele defectiuni sunt mai rar intalnite. Clientii au la dispozitie si masini de lux cu cutie de viteze manuala, pentru ca orice drum sa fie plin de adrenalina, in timp ce pentru cei care isi doresc mai mult confort, pot opta pentru cutia de viteze automata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu