miercuri, 25 mai 2016

Tehnologia Fatadelor din Pvc

Toate cladirile moderne, fie ca sunt destinate segmentului comercial, fie celui rezidential, se remarca prin aspectul nou, oferit, printre altele, si de fatadele din PVC, special alese. Conform statisticilor, dupa anul 2000, peste 50% dintre toate cladirile nou construite in tara noastra folosesc aceasta tehnologie, tot mai des intalnita datorita numarului mare de avantaje promise. In primul rand costurile sunt mult mai accesibile decat alte materiale pentru fatade, durata de viata este una multumitoare, in timp ce montajul este foarte usor de realizat. Intretinerea nu este una speciala, astfel ca nu implica costuri suplimentare.

Vanzari in ultimii ani 


Producatorii sustin ca incepand cu 2010 vanzarile au fost de 4 ori mai mari comparativ cu anul precedent, in timp ce in 2009 au fost mai mari de 3 ori decat in 2008. Asadar, se poate constata faptul ca majoritatea constructorilor tind sa opteze pentru fatadele din PVC in defavoarea altor materiale traditionale precum lemnul sau aluminiul. Cu toate ca aluminiul a fost prezent in aceasta piata de peste 80 de ani, acesta incepe sa piarda din ce in ce mai mult teren in fata PVC-ului.

Fatada din PVC se monteaza cu usurinta


Conform specialistilor, o astfel de fatada este foarte usor de montat, fiind necesara infasurarea sa intr-un sistem special menit sa aloce peretului posibilitatea de respirare pentru ca apa sau condensul as fie combatute. Datorita faptului ca aceste fatade se pot monta cu usurinta, pretul manoperei este unul foarte accesibil, insa este important sa se apeleze doar la cele mai serioase companii specializate in acest domeniu, pentru a evita orice risc si pentru a avea asigurarea ca se beneficiaza de o lucrare efectuata in mod corespunzator. Asadar, daca clientii nu au cunostintele necesare pentru a monta fatadele din PVC in cazul locuintelor proprii, pot opta oricand pentru optiunea ca serviciile sa fie asigurate de furnizor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu